24-Fit-Club-Logo-Official-www

24 Fit Club

24 Fit Club on osallistujille ilmainen, alueellinen ryhmäliikuntapalvelu, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan parantamalla fyysistä suorituskykyään ja muuttamalla ruokavaliota terveellisemmäksi.

Konsepti perustuu iloisessa hengessä tehtävään fyysiseen harjoitteluun, jossa rasitetaan kehon suuria lihaksia. Yhdessä harjoitteleminen kannustaa ja motivoi osallistujia parempiin suorituksiin. Osallistujat tiedostavat, että fyysisen kunnon muutokset muodostuvat seuraavista osa-alueista: 80 % ravitsemusta, 20 % liikuntaa ja 100 % asennetta.

Yksinkertaiset, mutta tehokkaat harjoitukset kasvattavat kehon lihasmassaa ja kiinteyttävät kehoa. Muutos on mahdollinen jopa 4 viikossa, kun sovitetaan yhteen harjoittelu ja proteiinirikas / järkevä-hiilihydraattinen ruokavalio.

24 Fit Club -toiminnassa on mukana yhteisöllisen toiminnan piirteitä, ja yhdessäolomuodot voivat vaihdella sauvakävelystä keilaukseen. Kehoa tehokkaasti muokkaava 24 Fit Camp toteutetaan osana 24 Fit Club -toimintaa. Vetäjinä toimivat itsenäiset Herbalife jäsenet.

24 Fit Camp

24 Fit Camp on ilmainen, 4 viikon mittainen, päämäärähakuinen harjoittelujakso, jossa osallistujat sitoutuvat harjoittelemaan yhdessä tunnin 2-3 krt/viikossa, muuttamaan ravintotottumuksiaan ja halutessaan käyttämään H24– tai HerbaIife-tuotteita osana terveelliistä ruokavaliota.

Osallistujien lähtötaso kartoitetaan yksinkertaisen elintapakyselyn sekä kehonkoostumusmittauksen avulla ja tavoitteet asetetaan yksilöllisesti. Ryhmien vetäjät seuraavat ja tukevat tavoitteiden toteutumista.

Asetettujen tavoitteiden saavuttamisen kannalta osallistujien sitoutuminen ja asenne ovat ratkaisevassa osassa. Lisäksi ryhmän tuki ja kannustus auttavat osallistujia parempiin suorituksiin.

24 Fit Camp -jakson jälkeen osallistuja voi halutessaan jatkaa harjoittelua 24 Fit Club -toiminnan tarjoamissa aktiviteeteissa.

24 Fit Club Facebook